SUBSDANS

NETTSIDE
Besøk Subsdans!

TIMEPLAN
Timeplan!

PRIS
Priser!

DESCRIPTION

Subsdans
Subsdans sine verdier er helt i tråd med Flow sine. Begge skolene er svært opptatte av kvalitet og at pedagogene våre virkelig har gått i dybden av dansestilene de underviser i. Vi legger stor vekt på grunntrinn og teknikk så elever/studenter kan utvikle sin egen stil og sitt eget uttrykk utifra dette. Vi ser på hver enkelt dansers styrke og ønsker å utvikle de til den beste danseren de kan bli!

Flow Dance Academy Oslo har undervisning i Subsdans sine lokaler i Oslo sentrum mandag til fredag 9:30-15:00.

Begge skolene drives av ildsjeler som brenner for hip hop kulturen og for de urbane dansestilene. Flow Dance Academy Oslo og Subsdans sprer kunnskap og korrekt informasjon, og vi har vanvittig kompetente lærere som legger igjen inspirasjon og motivasjon hos hver enkelt elev/student.

Mesteparten av lærerne som underviser på Subsdans’ kveldskurs underviser også ved Flow Dance Academy Oslo. En god mulighet for å forberede seg til audition!

Subsdans leier ut lokaler til prøver, produksjoner, dans, yoga, martial arts, teater, sang etc. Vi er flyttet i nye, flotte lokaler, sentralt beliggende. Her finnes to dansesaler, loungeområde, tekjøkken og toaletter.

Stor sal: 97 kvm (8,5 m x 11,5 m)

Lille sal: 47 kvm (6,8 m x 7 m)

Begge sale har musikkanlegg med minijack-tilkobling for mobiltelefon, nettbrett, laptop etc.

For booking eller spørsmål:
studioleie@subsdans.no
Mathias tlf. 48420620