Hip hop og urban profesjonell opplæring og trening
Flow Dance Education Copenhagen var den første Europeiske, urbane danseskolen som kunne tilby en utdannelse innenfor streetdans stilene. De har utdannet dansere og koreografer siden 2001 og er et stort og anerkjent navn innen hip hop i hele Europa. Vi er stolte av å kunne presentere Flow Dance Academy Oslo siden 2012!

Hvorfor oss ?
Hos oss får du:
-grunnlaget for å ta dansen din til et nytt nivå
-undervisning fra noen av Norges og verdens mest etablerte dansere innen hip hop kulturen. (Cre-8, Deep Down Dopeizm, Kingwings crew, Quick Style, Serial Stepperz, Pro Phenomen (Paris), Flow Dance Academy Copenhagen, Flow Dance Academy Paris mm.)

Du vil bli undervist av noen av Norges, Skandinavias og verdens beste og mest etablerte lærere i stilene: hip hop, house, break, locking, popping, waacking, voguing og dancehall. Moderne for allsidighet og bedre danseforståelse, styrke, ernæring, skadeforebygging mm. Vi ser på hver enkelt dansers sterke sider og ønsker å utvikle deg til den beste danseren DU kan bli!
Du vil få ett rått, intensivt og spennende år på Flow Dance Academy Oslo!
Tidligere har studentene i Norge hatt show, workshops og jam/battle på ungdomsklubber, de danset for rapperen Michael Kildal i semifinalen på Norske talenter TV2 2012, opptrådte på hovedscenen på Det Norske Teatret under nettvett festivalen mm. På skolen har vi også foto- og videoshoots.

Flow Dance Academy har skapt en unik verden med uendelige muligheter for utvikling. Vi setter våre egne grenser for hva vi ønsker i livet – Flow setter rammene, men krever også hardt arbeid og engasjement. Flow Dance Academy er basert i Danmark (København), men vi har spredt ut gjennom årene. Nå har vi danseskoler i Norge (Oslo) og i Frankrike (Paris).

Hvis du ønsker å gjøre dans til jobben din velger du Flow Dance Academy. Når du velger Flow velger du en skole med unikt innhold, hvor du får muligheten til å fokusere på opplæring av grunntrinn og coaching fra spesialister innen yrket.
Muligheter
Som student hos oss ved Flow Dance Academy Oslo har du to alternativer for skolegang*
 ETT ÅR: Høstsemesteret i Norge 2017, vårsemesteret i Paris 2018
 TO ÅR: Høstsemesteret i Norge 2017, vårsemesteret i Paris 2018 + andre skoleår i Paris 2018/2019

Etter Flow vil studentene ha muligheter til å utøve sitt yrke på flere arenaer (dansekompanier, musikaler, filmer, konserter, TV-programmer, reklame, battles osv.).
I dag er 90% av våre studenter er aktive i undergrunn scenen eller i den kommersielle verden. Flere har allerede startet en karriere som dansere, lærere og/eller koreografer.

Etter endt utdannelse vil du ha
• bred kunnskap om de forskjellige dansestilene innen fagområdet
• god danseteknikk
• kunnskap om hva som skal til for å være en god danselærer
• vite hva du kan gjøre for å kunne leve av å jobbe som hip hop danser og pedagog

Misjon
Flow har noen av de beste, mest lidenskapelige dansere på verdensnivå som pedagoger. Disse har ekstremt god forståelse og kunnskap innen hip hop og de urbane dansestilene. Våre lærere fra ulike bakgrunner og kulturer gå sammen for å danne de beste hip hop dansere i verden.
Våre resultater er vår styrke!

Visjon
Flow Dance Academy har som mål å bli den fremste skolen innen hip hop og streetdansstilene i Europa, og i hele verden.

Vil du
-leve av å danse?
-jobbe som pedagog, danser eller koreograf innen hip hop?
-jobbe innen TV, teater, events eller lage egne prosjekter?
-utvikle din egen personlige stil, freestyle og battle?
Da er Flow Dance Academy skolen for deg!

We take you future very serious!